MEGJELENT KOOPERATÍV DOKTORI PROGRAM (KDP)
DOKTORI HALLGATÓI ÖSZTÖNDÍJ 2023. ÉVI PÁLYÁZATI KIÍRÁSA

A KDP célja, hogy a kutatás-fejlesztés és az innováció területén tovább bővítse azon munkavállalók létszámát – elsődlegesen a kibővített STEM (matematikai, természettudományi, műszaki, informatikai, agrártudományi, orvos- és egészségtudományi és művészeti) területeken –, akik szakmai ismereteiket a legfrissebb tudományos kutatási eredményekkel kívánják gyarapítani, és elkötelezettek tudásuk társadalmi és gazdasági hasznosításában.

A NYERTES PÁLYÁZÓK HAVI 400 000 FT NETTÓ TÁMOGATÁSBAN RÉSZESÜLNEK AZ ABSZOLUTÓRIUM MEGSZERZÉSÉIG.

A NYERTES PÁLYÁZÓ KUTATÁSÁT TÁMOGATÓ TÉMAVEZETŐ ÉS VÁLLALATI SZAKÉRTŐ 120 000 – 120 000 FT/HÓ/KDP ÖSZTÖNDÍJAS JUTTATÁSBAN RÉSZESÜL (amely összeg tartalmazza a bérköltséget és járulékot, továbbá a Munkáltató által fizetett Munkáltatói közterheket is).

pályázati kiírás a https://nkfih.gov.hu/palyazoknak/nkfi-alap/kooperativ-doktori-program-kdp-2023/palyazati-felhivas oldalon tekinthető meg, valamint a pályázati dokumentáció is innen tölthető le.

A pályázat benyújtására a https://kfivelemeny.nkfih.gov.hu/ felületen történt regisztrációt követően van lehetőség.

Pályázat benyújtása: 2023. június 19. – 2023. július 20. 12.00 óra (CEST) között. Bármilyen felmerülő kérdés esetén állunk rendelkezésre.

Intézményi KDP koordinátorok: Rother Anett; Kocsis Dóra E-mail: kdp@sze.hu

loading
Share This