Nyílt ösztöndíjpályázatot hirdet a „Kooperatív Doktori Program Doktori Hallgatói Ösztöndíj” elnyerésére az Innovációs és Technológiai Minisztérium a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból.

Újabb innovatív együttműködésre nyílik lehetőség a győri Széchenyi István Egyetem és a vállalatok között az Innovációs és Technológiai Minisztérium által ismét meghirdetett Kooperatív Doktori Program, illetve pályázat keretében. A programban résztvevő doktoranduszhallgatók vállalati együttműködés során dolgozzák fel témájukat, a Széchenyi István Egyetem doktori iskolái által biztosított intézményes keretek között.

A Kooperatív Doktori Program (a továbbiakban: KDP) célja, hogy a kutatás-fejlesztés-innováció területén tovább bővítse azon munkavállalók létszámát – elsősorban a matematikai, természettudományi, műszaki és informatikai területeken –, akik szakmai ismereteiket a legfrissebb tudományos kutatási eredményekkel kívánják gyarapítani, és elkötelezettek tudásuk társadalmi, gazdaság hasznosításában. A KDP 2021. évben meghirdetett pályázata ezért azok számára biztosít támogatást, akik doktori hallgatói státuszuk mellett munkát vállalnak, és a felsőoktatási intézményen kívül végeznek kutatómunkát. Mindez pedig elősegíti tudományos eredményeik gyakorlati hasznosulását.

Bővebb információt itt olvashat.

loading
Share This